Firmafest – Julefrokost for Solrød Kommune

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Fredag den 2 december spillede vi for +1000 mennesker i Solrød hallen for Solrød Kommune. Firmafester er en anden sag end privatfester, da alt skal være større… Stor scene, stort lydanlæg, professionel lydmand, stort lysshow og store forventninger!

Opsætning af lyd, scene og lys var aftalt færdigt til senest fredag kl. 15.30 – så der var en del der skulle koordineres inden. Hos After Eight Partyband har vi prøvet det en del gange, så rollerne er klart fordelt, men det er rart at have lidt ekstra tid til det uforudsete. Alt var klart 15.30 til firmafesten, og hvilken firmafest det skulle vise sig at blive!

Bandet skulle gå på kl. 20 og spille 2 timer, efterfølgende skulle en DJ spille fra 22-01.30 på vores lydanlæg.
Alt spillede og klappede, og firmafesten må betegnes som en kæmpe succes. Der var et par julehits på repetoiret som blev fyret af til et fyldt dansegulv. Fed firmafest – tjek nedenstående billede!

Efter jobbet ca. kl. 22.30 begyndte vi at pakke baggearet ned, da After Eight Partyband skulle spille til endnu en firmafest om lørdagen – Falck Næstveds julefrokost. Vi ankom til Falck Næstved kl. 00.15 og begyndte opsætningen, hvorefter vi kørte tilbage til Solrød hallen for at pakke det sidste fra 01.30 til 02.15. Dejlig vellykket og velkoordineret dag.

Vi glæder os til næste år.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://after8partyband.dk/wp-content/uploads/2017/03/319ecb_a90671b0640948d19b040eecee6932b6mv2.jpg” animation=”off”]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Author: After8Partyband

Share This Post On