Bryllup – Den vigtigste fest i livet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bryllup & musik ?

Et bryllup er noget helt specielt, en unik begivenhed i livet.

Det ved vi godt i After8Partyband. Du kan roligt overlade musikken til os

Vi elsker at spille ved bryllupper. Det har vi gjort mange gange før og hver oplevelse er noget helt specielt. Vi vil også være med til at gøre jeres oplevelse helt speciel.

Alt i musik kan leveres til jeres bryllup. Vi har erfaring med det hele. Vi kan dække musikken lige fra kirken til den sidste gæst har danset af. En ting er sikkert! Der bliver fuld fart på som natten skrider frem. Inden har har vi sørget for romantisk musik under maden og bandet har efterhåndenfået jeres gæster i danseskoene. Vil i have en DJ i kombination med After8Partyband klarer vi også den.

After8partyband inviterer alle interesserede til en uforpligtende smagsprøve i vores studie. Her kan i møde bandet og få et indtryk af hvad ægte live musik kan gøre ved jeres bryllup.

 

Det siger vores kunder om musikken ved deres bryllup:

6 ud af 5 stjerner..

After8partyband spillede til vores bryllup d. 20/02/16. Det var med til at gøre vores bryllupsfest til den mest fantastiske nogensinde. Supergodt mix Af musik, som både unge og gamle kunne nyde og danse til. Vi var nødt til at købe en ekstra time...

Hvis man ønsker en fantastisk fest med gang i den fra start til slut, så er det her det helt rigtige band at vælge...

De spillede den 26/9 til mit og min kones bryllup, og det var en helt igennem fed optræden!

Sindssygt dygtige musikere og en fantastisk sangerinde

Kan KLART anbefales til andre!

Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato.

After8partyband spillede til vores bryllup d. 26/9 - 15.
Morten og David spillede guitar under middagen, og det var perfekt underlægningsmusik til at spise og snakke til, og flere gæster har rost, at det ikke var den klassiske "suppe, steg og is" konstallation, men derimod noget mere "ungt":-)
Efter middagen spillede hele bandet op til dans, og det blev et brag af en fest! Nye og gamle sange mikset på kryds og tværs, og bandet havde også 2-3 specielle sange med, som vi havde ønsket.
Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og vi er så glade for vi valget lige netop After8partyband til den største fest i vores liv!!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.